NOVACADÈMIA CORPORATE ® és la divisió especialitzada en Serveis de Formació per a professionals dins de NOVACADÈMIA Serveis Formatius SL. Treballem en diferents àmbits de formació transversal i oferim un servei molt personalitzat, adaptant els nostres programes formatius a les necessitats, expectatives i entorn de cada un dels nostres clients.

La nostra filosofia és la “Formació a la Carta” com a única eina realment eficient per a alumnes i empreses, en un entorn altament exigent i competitiu. No oferim un catàleg de cursos col·lectius, predeterminats i programats amb antelació, sinó un ampli programa de desenvolupament de les persones en un entorn professional, tant a nivell individual com col·lectiu, però adaptat i dissenyat per a cada client i cada necessitat.

Apostem, per tant, per la formació de qualitat com a eina important en el desenvolupament dels recursos humans a les empreses, i creiem fermament en l’aprofitament de les habilitats i competències individuals de les persones com a eix de millora global.

La motivació, estimulació i màxima eficiència dels recursos humans permeten alhora el creixement, garantint els resultats i l’estabilitat que tant necessitem les empreses per a assolir els nostres objectius a curt i a mig termini.

La qualitat dels recursos humans i la seva motivació dins l’empresa són imprescindibles també per a consolidar i fidelitzar una cartera de clients sòlida i rentable.

Els nostres programes formatius engloben diferents àrees de formació i tots ells poden ser bonificats a través dels crèdits formatius que gestiona la Fundación Tripartita.

T’obrim la porta al nostre catàleg d’accions formatives 2020-2021 i et convidem a triar el que més t’interessi. Entra a formar part de les empreses, entitats públiques i privades que confien la seva formació interna en NOVACADÈMIA CORPORATE®.Natàlia Balaguer
Directora de NOVACADÈMIA
Proficiency in English by The Michigan University (USA)
Màster en Direcció Comercial
https://www.linkedin.com/in/nat%C3%A0lia-balaguer-llosa-10527221/