NOVACADÈMIA Serveis Formatius és centre col·laborador de lINSTITUT FRANÇAIS per a la formació d’alumnes orientats a qualsevol dels exàmens i proves oficials.

El nostre equip de formadors rep formació continuada per a oferir-te el màxim nivell de qualitat i rigor en l’aprenentatge de la llengua francesa assolint un alt grau de satisfacció entre els nostres alumnes i convertint la teva inversió en la formació en un èxit personal i professional.

Els exàmens DELF i DALF són les proves que validen el nostre nivell de competència en la llengua francesa i formen part del Marc Comú Europeu de Referència de les llengües.

NOVACADÈMIA et preparem sota els estàndards de qualitat d’aquestes proves independentment que el teu objectiu sigui assolir un títol oficial o no. Això significa que el teu aprenentatge estarà basat en els paràmetres i currículums oficials i els únics reconeguts i valorats en el món corporatiu i en les Universitats i Escoles Empresarials de tot el món.

 

Aprofita aquest nou curs per aprendre un nou idioma, anima’t a fer francès. Oferim cusos d’iniciació per a nens i adolescents, així com per a adults.

Treballem únicament amb materials oficials i passem proves de nivell completes abans d’anar a examen.

Oferim diversos tipus de cursos:

  • Francès acadèmic
  • Francès de conversa
  • Francès per a negocis