A NOVACADÈMIA sabem que, tot i que haguem treballat molt durant el curs, l’estiu és un moment perfecte per a continuar treballant i que no oblidem res del que hem après. Per això cada estiu oferim diversos cursos als nostres alumnes que dissenyem especialment perquè siguin lúdics i dinàmics per gaudir mentre aprenen.

Intensius d’anglès

Un dels cursos més sol·licitats és l’intensiu d’anglès. Oferim cursos de 48 hores en el cas dels nivells KET i PET i 56 hores en els nivells FIRST i ADVANCED. Els cursos es poden fer de matí o de tarda i de forma presencial o online.

També oferim la opció de presentar-se als exàmens oficials de Cambridge English, ja que som Centre Preparador Oficial de Cambridge.

Reforç escolar

Si el curs no ha anat com esperàveu o si simplement creieu que podeu donar més de vosaltres mateixos, us oferim cursos de reforç de qualsevol matèria des de 1r de Primària fins a Batxillerat. Ens adaptem a les vostres necessitats en les tarifes setmanals que podeu pagar per anticipat des de l’última setmana de Juny fins l’inici de les classes al Setembre.

Casal d’immersió lingüística

És important que els nens segueixin treballant el seu anglès durant l’estiu per tal de no perdre el nivell assolit durant el curs, però no podem negar que l’estiu és sinònim de diversió i descans. A NOVACADÈMIA ens hem proposat aconseguir les dues coses: que es treballi l’anglès d’una manera divertida. En poques paraules, que s’ho passin bé en llengua anglesa.

Per això oferim LEGO PLANET IN ENGLISH, PLAYING IN ENGLISH i CAMBRIDGE YOUNG LEARNERS OFFICIAL PROGRAM.

L’Escola d’Estiu per a nens és al matí de 9:00h a 13:00h (amb possibilitat d’acollida). També oferim Escola d’Estiu de tardes, que es contracta de manera independent a la de matins (per tant, podeu apuntar el vostre fill/a només de tarda, només matí o ambdós).

Els nens i nenes poden dur també a l’Escola el seu quadernet d’estiu i un professional els ajudarà a portar-lo al dia.

Escola d’Estiu a domicili

Si no us va bé desplaçar-vos fins al nostre centre de Caldes de Montbui NOVACADÈMIA ofereix cursos a domicili a grups d’entre 2 i 6 alumnes. Els cursos poden començar el 22 de Juny fins a l’inici de curs al Setembre. L’Escola d’Estiu a domicili es duu a terme de dilluns a divendres als matins en l’horari que es pacti.

Cursos d’speaking per a adults

Si voleu millorar el vostre anglès a través de l’expressió oral al llarg de l’estiu a Novacadèmia oferim cursos d’speaking per a adults per vosaltres. A través de classes molts dinàmiques i temes molt interessants practiquem l’speaking en anglès. Els grups són reduïts per tant de aprofitar el màxim l’experiència i que tothom tingui espai per a participar.

Si voleu més informació sobre l’Escola d’Estiu o necessiteu que adaptem alguna activitat no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu: info@novacadèmia.com o per trucada o whatsapp al número 696 40 91 72.