Si desitges que el teu fill/a rebi formació en qualsevol idioma però no voleu o no podeu assistir presencialment al nostre centre de Caldes de Montbui, podeu optar per fer cursos completament online. Ja siguin presencials o grupals, els nostres professors estan preparats per a fer les classes 100% online de manera que s’aprengui igual o millor que si les classes fossin presencial.

NOVACADÈMIA ofereix dos tipus de cursos que no són mútuament incompatibles entre si:

  • Acadèmic: L’alume o el grup d’alumnes treballa la gramàtica, la comprensió i l’expressió escrita, el vocabulari i la comprensió i l’expressió oral. Es treballa amb llibres i materials oficials de CAMBRIDGE UNIVERSITY PRESS.
  • Speaking: Es treballa molt a fons l’expressió i comprensió oral. Individualment o en grup, es plantegen lliçons de conversa molt dinàmiques en l’idioma que has escollit i així es guanya fluïdesa i vocabulari.

A NOVACADÈMIA utilitzem la plataforma del Google Classroom com a eina de comunicació entre l’alumne i el professor i per a penjar materials i deures. Les classes online es duen a terme a través de Google Meet, una eina molt útil i senzilla de fer servir.