Si vius lluny de Caldes de Montbui, on tenim el centre de formació, o simplement t’atrau la flexibilitat que t’ofereixen els cursos online, a NOVACADÈMIA t’oferim la possibilitat de fer anglès de manera completament online. Les classes s’ofereixen en horari de matí i de tarda per facilitar l’assistència de l’alumne sigui quin sigui el seu horari laboral. Els cursos online poden ser tant grupals com particulars.

Sigui quin sigui el teu nivell en la llengua que tries aprendre, NOVACADÈMIA s’adapta a les teves necessitats i treballem per què les classes online siguin igual o més productives que les classes presencials.

NOVACADÈMIA ofereix dos tipus de cursos que no són mútuament incompatibles entre si:

  • Acadèmic: L’alume o el grup d’alumnes treballa la gramàtica, la comprensió i l’expressió escrita, el vocabulari i la comprensió i l’expressió oral. Es treballa amb llibres i materials oficials de CAMBRIDGE UNIVERSITY PRESS.
  • Speaking: Es treballa molt a fons l’expressió i comprensió oral. Individualment o en grup, es plantegen lliçons de conversa molt dinàmiques en l’idioma que has escollit i així es guanya fluïdesa i vocabulari.

A NOVACADÈMIA utilitzem la plataforma del Google Classroom com a eina de comunicació entre l’alumne i el professor i per a penjar materials i deures. Les classes online es duen a terme a través de Google Meet, una eina molt útil i senzilla de fer servir.