Ja pots matricular-te per al proper curs!

NOVACADÈMIA comença a escalfar motors per al curs 2021-22, un curs que agafem amb moltes ganes de seguir treballant per a formar persones arreu del territori. Com cada any agraïm la vostra confiança en nosaltres i desitgem que aquest curs sigui un any ple d’aprenentatge al nostre costat.

El curs comença el 13 de setembre, com sempre els cursos restaran oberts al llarg de l’any, per a aquells alumnes que per qualsevol motiu no puguin iniciar-lo en aquesta data. Tanmateix, les ràtios dels grups estaran limitats a un nombre màxim de places i no podrem garantir-ne una a menys que la inscripció es faci abans del 30 de setembre.

Tots els alumnes de llengua estrangera han de fer una prova de nivell oficial excepte aquells que comencin des d’un nivell 0. Aquestes proves es fan des de la nostra pàgina web i de manera online: www.novacademia.com/proves-de-nivell.

Us oferim tanmateix i sense cost addicional una entrevista personal per explicar-vos tots els detalls del curs i aclarir-ne qualsevol dubte. Una vegada rebem la inscripció, si no hem coincidit abans personalment, us contactarem per donar-vos dia i hora.

A continuació trobareu els horaris i preus del nou curs. Aquests horaris són provisionals, el que vol dir que a NOVACADÈMIA els hem proposat basant-nos en la nostra experiència i capacitat, però que sempre poden ser modificats per tal d’adaptar-se a les necessitats dels nostres alumnes.

Us oferim, com cada curs, el servei de recollida dels nens de 3 a 11 anys a l’escola. Si us interessa aquest servei, contacteu amb nosaltres per informar-vos de les condicions.

Anglès

A NOVACADÈMIA oferim un ampli ventall d’activitats a alumnes de totes les edats. En cada etapa educativa hem dissenyat diferents activitats que aprofiten el millor de les capacitats dels alumnes per a maximitzar l’aprenentatge de l’anglès sigui quina sigui la seva edat, basant-nos com sempre en el mètode Cambridge English. Per als alumnes d’entre 3 i 12 anys (P3-6è de Primària), aquestes són les activitats que oferim:

A partir dels 12 anys i fins als 18 anys ens enfoquem principalment en l’obtenció dels títols oficials de Cambridge English, si així ho desitja l’alumne i la seva família. NOVACADÈMIA és Centre Oficial Preparador dels Exàmens de Cambridge English, i com a tal assessorem individualment a cada alumne cap al nivell més adequat a les seves capacitats. Per aquest motiu no solem agrupar els alumnes per edats sinó per nivell que correspon als nivells de Cambridge English. Als alumnes de PET i FCE se’ls hi ofereix una hora addicional d’speaking on treballen únicament l’anglès oral. Els horaris provisionals de grups dels alumnes d’entre 12 i 18 anys són:

Pel que fa als adults, a NOVACADÈMIA dividim els grups en tres nivells: Iniciació, Intermedi i Avançat. Els alumnes nous fan una prova de nivell i s’assignen al grup que els hi pertoqui per nivell.

Els alumnes tenen dues opcions: fer anglès acadèmic un cop per setmana o afegir un dia addicional d’anglès speaking i obtenir un descompte al preu final.

Aquests són els horaris i preus provisionals per als cursos d’adults:

Francès i alemany

A més d’anglès també oferim classes grupals d’iniciació al francès i a l’alemany. Tant si voleu accedir als exàmens oficials del DELF o GOETHE com si simplement voleu aprendre una llengua nova, NOVACADÈMIA us ofereix un professorat altament qualificat a la vostra disposició. Els horaris provisionals de les activitats són aquests:

Reforç escolar

Si creieu que durant el curs necessitareu una ajuda extra en una o més matèries, o simplement voleu aprendre a organitzar-vos, NOVACADÈMIA us ofereix diversos serveis de reforç escolar tant a primària com a ESO i Batxillerat. Els horaris provisionals proposats per NOVACADÈMIA són:

Si esteu interessats a apuntar-vos en alguna de les nostres activitats d’aquest nou curs, ompliu el següent formulari fins al final.

Formulari d’inscripció per a menors de 18 anys.

Formulari d’incripció per a adults.

Si teniu qualsevol dubte contacteu amb nosaltres per correu a info@novacadèmia.com, per whatsapp al +34 696 40 91 72 o al telèfon 93 864 479.