Club d'estudi

El club d’estudi és un espai d’aprenentatge guiat i significatiu. És ideal per a alumnes amb poca autonomia en les tasques diàries i per consolidar la lectura, l’escriptura, el càlcul i millorar la motivació vers l’estudi. És un servei que l’oferim al llarg del curs, de dilluns a dijous, una hora diària. Es pot venir cada dia, o només quan més es necessiti, com per exemple per resoldre un dubte sobre alguna de les matèries escolars, per fer els deures, per revisar una prova d’un examen, entre d’altres. És una molt bona oportunitat per a disposar d’un espai en el que els alumnes se sentin acollits i disposin del temps i els recursos (tant personals com materials) per a resoldre els seus dubtes i aconseguir realitzar les seves tasques escolars.

Les famílies interessades paguen una quota mensual i poden utilitzar el servei quan el necessitin. És un servei econòmic i flexible.

 

És un espai d’estudi dirigit per un professor especialitat en reforç i tècniques d’estudi. Dos tallers diferenciats per primària i ESO. La filosofia del servei és la monitorització dels alumnes en el seu dia a dia. D’aquesta manera, resulta una bona alternativa per aquells casos els quals, sense presentar unes dificultats d’aprenentatge en concret, no disposen encara d’uns correctes hàbits correctes i del suport necessari per a guiar-los en les tasques escolars.

Fes-te soci del nostre Club d’Estudi i aprofita tots el seus avantatges.Consulta horaris i tarifes a l’apartat corresponent. 

 I recorda que podem recollir el teu fill o filla al seu centre escolar de Caldes de Montbui, donar-li el seu berenar abans de començar l’estudi i tu podràs recollir-lo a la finalització de la classe.