PERSONALITZA EL TEU APRENENTATGE DE L’ANGLÈS

Si ets dels que prefereix les classes individuals davant de les classes en grup, no dubtis en demanar-nos informació sobre aquest servei.

Més de 500 alumnes en els darrers anys han confiat la seva formació en nosaltres mitjançant les classes particulars. Existeixen tres modalitats de classes particulars en quant a l’ubicació:

  • Al nostre Centre de Formació
  • Al teu domicili
  • A la teva empresa o negoci

En quant a modalitats de nombre d’alumnes pots escollir entre:

  • One-to-one=  1 professor per a 1 alumne
  • One-to-two= 1 professor per  a 2 alumnes

Pel que fa al tipus d’anglès tu decideixes el que necessites:

  • Anglès Acadèmic a través del mètode CAMBRIDGE ENGLISH. És l’entitat amb més reconeixement mundial pels seus exàmens oficials de certificació de nivell d’anglès en base al Marc Comú Europeu de Referència de les Llengües. Cobreix tots els nivells, des d’A1 fins a C2. A banda, disposa d’altres certificacions com linguaskill, un examen ràpid que et permet conèixer en poques hores el teu nivell d’anglès i que és requerit cada vegada més per diferents entitats arreu del món.
  • Anglès Speaking. Es tracta de classes 100% pràctiques on l’alumne millora notablement la seva competència oral en llengua anglesa i aprén a aplicar correctament les regles i estructures gramaticals mentre parla. També és una manera molt efectiva de millora la fluïdesa en quant al lèxic aplicat a diferents àmbits i situacions. Ideal per a alumnes que necessiten l’anglès en un entorn acadèmic o professional, per poder gaudir més dels nostres viatges internacionals i per millorar la nostra comprensió oral en sèries, música, pel·lícules…
  • Business English. És un anglès 100% enfocat a entorns professionals. Sigui quina sigui la teva ocupació, si l’anglès és important per a tu, t’assignarem el professor que més coneixement tingui del teu sector perquè puguis aprendre i practicar al màxim i millorar les teves habilitats comunicatives en llengua anglesa. Hem fer classes per diferents professionals: enginyers, arquitectes, CEO, CMO, metges, informàtics, project managers, dissenyadors gràfics, advocats, etc.
  • B-learning. És el nostre producte Low Cost en quant a l’aprenentatge d’anglès. es basa en cursos molt complerts que treballen totes les competències de la llengua, en els que l’alumne estudia gran part dels continguts pel seu compte, és a dir, cursos amb un alt component d’auto-aprenentatge, però a diferència de la majoria de cursos de la seva categoria, els cursos B-Learning de NOVACADÈMIA es fan amb l’assignació d’un dels nostres professors des del primer moment. Amb aquesta modalitat, pots fer classes des d’allà on estiguis, 24/7 i fixar les teves tutories els dies i hores que millor s’adaptin a la teva disponibilitat. Tots aquests cursos són individuals, el que representa un dels principals valors pels nostres alumnes.Tens diferents tipus de preu en funció de les hores de classes presencials o a través d’aula virtual que escullis. Pots veure tota la informació a l’apartat de B-learning.

.

Pel que fa a nens i joves, tenim molta experiència en classes particulars, adaptades al seu ritme d’aprenentatge i a les necessitats individuals de cada nen o jove.

Considerant que l’anglès és imprescindible en el futur de qualsevol nen, res ha de frenar el seu aprenentatge. per tant, si el teu fill requereix un ensenyament més individual, mostra dificultats a l’aprenentatge, està diagnosticat de qualsevol trastorn o simplement li costa rendir en grup, buscarem el professor adequat per a ell o ella. A més, podràs sempre escollir entre fer les classes al nostre centre de formació o a domicili, de dilluns a divendres, i dissabtes matí.

També oferim aquest servei en nens i nenes amb altes capacitats, que no encaixen bé en determinats grups i pels que els pares busquen un aprenentatge més eficient. Els preparem i acompanyem als exàmens oficials i us garantim el màxim rendiment i aprofitament de les seves capacitats.

Siguin quines siguin les vostres necessitats, amb aquest tipus de classes traureu el màxim partit a la vostra inversió. A més, teniu diferents packs de classes, en funció de l’edat de l’alumne, per optimitzar encara més el preu/hora.