CERTIFICATE of PROFICIENCY in ENGLISH

Sense dubte es tracta en molts casos d’un repte personal,  d’un plaer o de la demostració que una persona no nativa en anglès pot assolir un domini realment increïble de la llengua i arribar fins el més amunt en el Marc Comú Europeu de Referència de les Llengües.

El CPE o comunment conegut com a Proficiency correspon a un nivell C2 a l’escala del MCER.

Amb aquest domini de la llengua podràs fer front a textos literaris i periodístics complicats i entendre perfectament totes les idees.

Però també podràs conversar sobre temes complexos i et sentiràs a gust escrivint i expressant-te en llengua anglesa sobre qualsevol tema o qüestió.

Davant una entrevista de treball en qualsevol país del món, tindràs la més alta prioritat si es tracta de dominar l’anglès, ja que no massa persones arriben fins aquí, de vegades per deixadesa, d’altres per refiar-se de títols o nivells inferiors.

Si saps que tens facilitat per l’anglès i has arribat sense massa dificultat a un nivell B2/C1, val la pena que t’esforcis una mica més i gaudeixis preparant-te per un Proficiency. Aprendràs moltes coses que fins ara no has fet tant a fons, adquiriràs una gran fluïdesa de vocabulari en molts camps diferents i assoliràs una gran fita.

A Novacadèmia tenim totes les eines necessàries. Molts dels nostres professors són Proficiency, ja han passat per aquí abans i ningú millor que ells pot ajudar-te a què tu també ho assoleixis.

A banda, rebem formació contínua sobre la prova, els canvis o modificacions que va patint i aprenem a dominar els diferents materials que t’han de dur a assolir-ho.