CATÀLEG DE LLIBRES I MATERIALS

NOVACADÈMIA només treballa amb materials oficials per l’ensenyament de l’anglès, tant a nivell paper com digitals, facilitats per les editorials CAMBRIDGE UNIVERSITY PRESS com NATIONAL GEOGRAPHIC (reconeguts per CAMBRIDGE ENGLISH).

Com a centre especialitzat en l’ensenyament de l’anglès acadèmic, NOVACADÈMIA té accés online a tots els recursos que aquestes editorials proporcionen de manera extra als propis llibres, per garantir un aprenentatge més complet, modern i efectiu als nostres alumnes, així com per complementar-lo amb els materials i continguts que van sorgint al llarg del curs.

L’alumne normalment només ha d’adquirir el llibre del curs, que nosaltres mateixos facilitem, però gaudeix de tota una sèrie de recursos a classe, de manera totalment gratuïta.

FOTO CAMBRIDGE TEACHER

Els més petits es comencen a familiaritzar amb l’anglès a través de quadernets molt visuals, amb figures retallables, gomets i molts dibuixos. Són col·leccions utilitzades per les acadèmies i centres més reconeguts internacionalment i que a NOVACADÈMIA s’utilitzen de manera habitual en tots els grups i classes individuals amb nens i nenes fins a 5 anys.

Aquí et deixem una mostra dels materials:

Foto llibres infantils

A primària els materials són llibres que contenen moltes activitats ben diverses, adaptades a cada nivell i amb diferents exercicis i tasques per garantir un bon aprenentatge del nen o nena en aquesta etapa tan llarga (dels 6 als 11 anys) i que serà la base del seu anglès.

Les classes, a l’igual que a l’etapa infantil, combinen activitats més tècniques amb d’altres més pràctiques, i sempre es duen a terme projectes multidisciplinaris en equip, vehiculats exclusivament en llengua anglesa, que complementen i enriqueixen el seu aprenentatge.

Aquests són alguns del llibres que utilitzem a primària:

 

FOTO LLIBRES PRIMÀRIA

 

A partir de secundària, els materials que utilitzem a les classes complementen i acostumen a avançar l’anglès que fan a l’institut, convertint-lo en una llengua estrangera que han de dominar en totes les seves competències, i no tant en una assignatura més.

Són materials molt moderns, que es complementen amb molts continguts digitals i que fomenten un aprenentatge per etapes, continuat i fàcil d’anar assimilant pels adolescents.

Els materials son sempre “for schools”, això vol dir que els continguts i les temàtiques giren al voltant de temes d’actualitat i que interessen als joves alumnes.

Igual que a primària, els alumnes en etapa secundària complementen els llibres amb projectes multidisciplinaris, que ells mateixos presenten a la resta de classe i en moltes ocasions als seus pares a final de cada trimestre.

Aquesta és una mostra d’alguns dels llibres:

 

Foto llibres eso

 

I ja per alumnes adults o joves a partir de 17 anys, treballem amb llibres molt complerts, amb molts exercicis i continguts teòrics però amb un gran nombre de tasques pràctiques per fomentar la parla i l’escolta de la llengua a totes les classes.

Els materials ja no són “for schools” sinó d’anglès quotidià, tractant temes que estan passant al món, continguts relacionats amb el dia a dia i en molts casos amb els entorns acadèmics i professionals.

Aquests són alguns dels materials que més en agraden per a aquest tipus d’alumnes:

 

Foto llibres adults

 

I quan el que fem és preparar-nos pels exàmens oficials, sigui quin sigui el nivell, treballem amb llibres específics per a tal finalitat, que estan basats en la pràctica com a objectiu prioritari més enllà d’un aprenentatge que ja es considera superat, però que mai s’ha d’oblidar atès a que sempre poden quedar llacunes, dubtes o continguts de base que l’alumne no recorda suficientment bé.

Són els llibres més utilitzats arreu del món i que recullen i personalitzen les errades més freqüents en els exàmens, comeses per candidats de la nostra nacionalitat, lo qual facilita molt al nostre alumne la correcció de les mateixes durant l’etapa de preparació per l’examen.

 

FOTO LLIBRES PREPARACIÓ EXAMENS

 

NOVACADÈMIA posseeix una àmplia i diversa biblioteca amb molts recursos pels nostres alumnes. Des de novel·les en anglès de diferents nivells, a contes pels més petits, pel·lícules i pòsters, que es poden deixar em modalitat de préstec temporal als alumnes que cursen classes d’anglès amb nosaltres.

Demana més informació sobre aquest servei i sobre els materials oficials visitant-nos al nostre Centre de Formació a Caldes de Montbui C/Santa Teresa 15 o bé per mail escrivint-nos a info@novacademia.cat o a través del telèfon o whatsapp 629.367.401.

Pel que fa a altres llengües diferents a l’anglès, els nostres professors coneixen totes les novetats pel que fa a materials i recursos, i des del nostre Departament d’Atenció a l’Alumne et facilitem la compra dels que necessitis pel teu curs de francès, alemany o italià.