Cambridge English en Novacademia

NOVACADÈMIA Serveis Formatius, és Centre Preparador pels Exàmens Oficials de CAMBRIDGE ENGLISH des de 2012, a través de la certificació atorgada per CAMBRIDGE ENGLISH LANGUAGE ASSESSMENT, organisme que regeix la formació i certificació de l’anglès en diferents nivells i tipologies arreu del món.

CAMBRIDGE ENGLISH porta més de 100 anys ajudant a milions d’alumnes a aprendre anglès i a demostrar-ho davant el món professional, acadèmic així com davant el requeriment de diferents institucions públiques i governamentals.   

Això garanteix als nostres alumnes:

  • Preparació contínua i específica dels nostres formadors.
  • Utilització de materials exclusius.
  • Màxim coneixement de les habilitats i competències tècniques.
  • Experiència en la superació dels exàmens oficials tant a nivell d’anglès acadèmic com d’anglès comercial, fiscal o legal.
  • Accés a tota la gamma de titulacions oficials reconegudes mundialment per les millors universitats i empreses, i utilitzades per milions de persones a nivell personal i professional.
  • Aprenentatge i pràctica de l’anglès a través d’una metodologia contrastada, sòlida i eficient.

 

A continuació trobaràs algunes de les dades més interessants sobre CAMBRIDGE ENGLISH:

  • Més de 5,5 milions de persones realitzen els exàmens oficials cada any
  • Hi ha gairebé 3.000 centres d’examen en 130 països, dels quals uns 500 es troben a Espanya. NOVACADÈMIA confia l’examinació dels seus alumnes al Centre Examinador Exams Catalunya (pendent posar enllaç a l’entrevista).
  • Des del 1913 avaluant a candidats en anglès a tot el món. CAMBRIDGE ENGLISH compta amb el més gran equip d’investigació dedicat exclusivament a millorar la qualitat i desenvolupar els exàmens.

NOVACADÈMIA t’ofereix l’assessorament personalitzat que necessites per assolir el nivell d’anglès que t’hagis marcat o el que necessitis a nivell d’estudis o professional.

Com a Centre Oficial Preparador pels Exàmens CAMBRIDGE ENGLISH et garantim la màxima qualitat en l’aprenentatge, així com l’accés als materials més actuals i moderns, i la seguretat d’estar en molt bones mans.

Els nostres professors reben formació continuada per part de CAMBRIDGE ENGLISH i estan al dia de totes les novetats que afecten als exàmens.

Només tu decideixes si el teu objectiu és aprendre anglès de manera completa i fiable, o si a més necessites certificar-ho.