A NOVACADÈMIA Serveis Formatius estem especilitzats en la llengua anglesa. Si vols fer anglès i ja coneixes el teu nivell, contacta amb nosaltres i t’oferirem quines opcions tenim per a tu. Si pel contrari, no saps el teu nivell o en tens dubtes, t’oferim una prova de nivell gratuita, la qual es pot fer des del nostre web, clicant aquíi en la que en un màxim de 24 hores després d’haver-la finalitzat es posarà en contacte amb tu, la Cap d’Estudis de NOVACADÈMIA.

Ens trobem ubicats a Caldes de Montbui, C/ Santa Teresa núm.15 i treballem amb diversos AMPAs de l’àrea dels Vallesos, Barcelona i Baix Llobregat. Per tant, és e aquestes zones principalment on oferim classes grupals, particulars, en tàndem (parelles) i en grups de tres. Si vols saber-ne més, consulta’ns aquí.

A més NOVACADÈMIA SERVEIS FORMATIUS som Centre Preparador pels Exàmens Oficials de la Cambridge University des de 2012, a través de la certificació atorgada per Cambridge English Language Assessment, organisme que regeix la formació i certificació de l’anglès en diferents nivells i tipologies arreu del món.

Això garanteix als nostres alumnes:

  • Preparació contínua i específica dels nostres formadors.
  • Utilització de materials exclusius .
  • Màxim coneixement de les habilitats i competències tècniques.
  • Experiència en la superació dels exàmens oficials tant a nivell d’anglès acadèmic com d’anglès comercial, fiscal o legal.
  • Accés a tota la gamma de titulacions oficials reconegudes mundialment per les millors universitats i empreses, i utilitzades per milions de persones a nivell personal i professional.
  • Aprenentatge i pràctica de l’anglès a través d’una metodologia contrastada, sòlida i eficient.

Quin és el meu nivell d’anglès?

Si vols saber quin és el teu nivell actual d’anglès, pots clicar >AQUÍ i fer una ràpida prova de nivell. Envia’ns-la a info@novacademia.cat i en 24 hores ens posarem en contacte amb tu per a donar-te’n el resultat i confirmar quin és el teu nivell actual.

Si ho prefereixes, també pots passar per a qualsevol dels nostres centres de formació i fer-la prova la moment o emportar-te-la a casa i enviar-nos-la per mail un cop feta.

La prova de nivell és un servei gratuït.

Si vols sol•licitar informació sobre horaris, freqüències o tarifes de qualsevol dels nostres programes formatius, envia’ns les teves dades de contacte a través d’aquest formulari i un assessor de formació es posarà en contacte amb tu en un termini màxim de 24 hores.

Si ho prefereixes, també pots contactar amb nosaltres personalment a qualsevol de les nostres oficines o a través del correu a info@novacademia.cat.