NOVACADÈMIA Serveis Formatius prepara alumnes per a la formació en llengua alemanya tant si estan orientats o no, a qualsevol dels exàmens i proves oficials.

El nostre equip de formadors rep formació continuada per a oferir-te el màxim nivell de qualitat i rigor en l’aprenentatge de la llengua alemanya assolint un alt grau de satisfacció entre els nostres alumnes i convertint la teva inversió en la formació en un èxit personal i professional.

Els GOETHE ZERTIFIKAT són les proves que validen el nostre nivell de competència en la llengua alemanya i formen part del Marc Comú Europeu de Referència de les llengües.

NOVACADÈMIA Serveis Formatius et preparem sota els estàndards de qualitat d’aquestes proves independentment que el teu objectiu sigui assolir un títol oficial o no. Això significa que el teu aprenentatge estarà basat en els paràmetres i currículums oficials i els únics reconeguts i valorats en el món corporatiu i en les Universitats i Escoles Empresarials de tot el món.

A NOVACADÈMIA t’oferim:

  • Professorat titulat amb experiència superior a 5 anys en l’ensenyament de la llengua alemana.
  • Personalització i flexibilitat.
  • Suport i motivació.
  • Materials exclusius.
  • Acompanyament als exàmens i proves oficials.
  • Proves de nivell continuades per a mesurar l’evolució de les vostres competències en llengua alemana.
  • Classes particulars, en tàndem i en grups reduïts

Si el teu objectiu és assolir un bon nivell de conversa més enllà d’una titulació oficial, trobaràs una gamma de cursos orientats a la pràctica activa de la llengua en les seves competències orals, tant a nivell de comprensió oral com d’expressió oral.

Els nostres grups de conversa són reduïts i agrupen estudiants de diferents edats, des de principiants o alumnes amb alt nivell que volen perfeccionar les seves habilitats.

També tenim lloc pels més petits. Creiem fermament en el seu desenvolupament comunicatiu en llengua alemanya i hem dissenyat una formació totalment adaptada a la seva edat que potencia la seva motivació i el seu rendiment. Per nens i nenes d’entre 6 i 11 anys.

I pels estudiants adolescents que desitgin treballar l’alemany com a segona llengua tant a l’institut com en carreres universitàries, oferim una preparació adaptada als seus objectius enfocada a l’obtenció d’una titulació oficial en llengua alemanya.