El nou B-learning de NOVACADÈMIA

Després de molts mesos de treball constant, el nostre equip professional de llengua anglesa, ha finalitzat el disseny dels nous cursos B-learning, o Blended Learning, de NOVACADÈMIA. Aquest nou mapa cobreix perfectament totes les àrees i nivells d’aprenentatge de la llengua anglesa i està alineat exactament amb els exàmens oficials de CAMBRIDGE ENGLISH.

Amb tot això, un alumne pot formar-se des de nivell 0 fins a assolir un First Certificate saltant de curs en curs i de subnivell en subnivell, exclusivament amb els materials i suport professional dels nostres professors, des de casa seva o des del seu lloc de treball. Els principals avantatges d’aquest tipus de formació semi-presencial són:

  • Preu. Aquests cursos parteixen d’un preu de 135€ (veure quadre complet) per dos mesos de formació equivalents a 30 hores, més 3 hores de classes individuals.
  • Accessibilitat. Des de casa, o des del teu lloc de vacances, des d’un avió o dins un tren, al despatx o al jardí. Tu esculls des d’on et connectaràs avui. A banda, de dilluns a diumenge, 24 hores al dia.
  • Personalització. Els cursos són individuals i les classes presencials o a través d’aula virtual, també. No cal adaptar-se a horaris en grup, ni al ritme d’aprenentatge mig d’un grup, sinó que tu marques el ritme.
  • Qualitat. La metodologia que apliquem en tots els nostres cursos es CAMBRIDGE ENGLISH, per tant, si et prepares amb els cursos B-learning, accediràs a les certificacions oficials més reconegudes arreu de món.
  • Professorat. Al costat de cada alumne, hi ha un professor real, assignat des del primer dia. Tens contacte amb ell via correu electrònic, i faràs les sessions presencials amb ell. No perdràs temps ni diners aprenent tu sol.
  • 360º English. Aprendràs un anglès complet, treballant totes les seves competències, no es tracta de parlar-ho de qualsevol manera o fer-te entendre, sinó de dominar la llengua més utilitzada al món.

Et presentem a continuació el quadre de nivells i subnivells:

Per accedir a un curs, primer hem de conèixer el teu nivell actual. Per això et convidem a fer una prova de nivell oficial, que per cert, també han estat 100% renovades i adaptades als nous estàndards de CAMBRIDGE ENGLISH. Com a novetat, aquestes proves poden ser dos tipus, bàsiques i PRO. Les bàsiques són gratuïtes i les PRO tenen un cost entre 30€ i 40€ en funció del nivell, i són molt més completes.

Després de conèixer el teu nivell, podrem assessorar-te amb exactitud sobre quin és el curs des del qual començar el teu B-learning. Tu només has d’escollir el pack que prefereixes. Els packs marquen el nombre d’hores de classe individual que vols afegir a les hores de formació. Els materials dels cursos no varien en funció dels packs, sinó que sempre són els mateixos.

Si vols més informació sobre el nostre B-learning pots visitar la nostra nova web https://www.novacademia.com.

Esperem que aquesta informació hagi estat del teu interès i qui sap, tal vegada puguem veure’ns en un curs B-learning!

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *