LINGUASKILL

LINGUASKILL- El nou test d’anglès amb resultats ràpids i precisos

LINGUASKILL és una prova multinivell d’anglès. Es realitza a través de l’ordinador i avalua el nivell del candidat o candidats de manera ràpida i precisa. Es pot fer a les instal·lacions de la pròpia acadèmia o d’una empresa, i avalua un nivell inicial per sota fins i tot de l’A1 fins a un nivell C1 o superior. Els seus resultats ens mostren la puntuació que obté l’alumne en cada una de les proves dins l’escala del MCER, el Marc Comú Europeu de Referència de les Llengües.

La prova és ideal ens diferents escenaris, però per exemple té molta acceptació en els següents casos:

– Candidats que necessiten demostrar el seu nivell per graduar-se a la Universitat, per a beques Erasmus o per a formació de post-grau

– Institucions educatives que necessitin un sistema per avaluar les competències en els processos d’admissió, o bé els progresso d’aprenentatge o que vulguin facilitar aquesta informació al moment de la graduació

– Empreses que vulguin garantir que els candidats superin uns nivells establerts en els processos de selecció, o avaluar de manera objectiva els nivells dels seus empleats i dissenyar millor els seus programes de formació.

Si vols més informació sobre el LINGUASKILL, contacta amb nosaltres i t’informarem personalment.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *