Canvis en el exàmens KEY English test A2 i Preliminary English Test B1 a partir de Gener 2020

Els Exàmens de CAMBRIDGE ENGLISH s’actualitzen de manera regular per garantir que s’adaptin als canvis i a les noves necessitats, així com per tenir en compte les darreres investigacions sobre aprenentatge i ensenyament d’idiomes.

La revisió de l’examen Key English Test A2 i Key English Test for Schools A2 consisteix bàsicament en la manera que es valoraran els resultats, alineant-los als  nivells superiors de CAMBRIDGE ENGLISH, on Pass with Distinction passarà a ser A, Pass with Merit passarà a ser B, i Pass passarà a ser C.

La prova seguirà tenint tres seccions, Reading and Writing, Speaking i Listening, però hi ha hagut alguns canvis que expliquem a continuació.

Al Reading and Writing, s’han deixat tres proves enlloc de les 9 anteriors, amb dues tasques noves i dues tasques que han estat revisades.

El Listening segueix constant de 5 parts, però s’ha canviat l’ordre i s’ha canviat una d’elles per una nova.

I pel que fa a l’Speaking segueix tenint dues parts, la segona revisada.

En quant a l’examen Preliminary English Test B1 i Preliminary English Test for Schools B1, aquests són els principals canvis:

– Hi haurà 4 proves enlloc de 3, atès a que la prova de Reading and Writing que fins ara estava junta, es separa en dues proves diferents.

– El Reading tindrà 6 proves enlloc de 5 com fins ara, però el nombre de preguntes ha baixat de 35 a 32 a partir de gener 2020. Algunes de les proves són més curtes que anteriorment, i d’altres han estat revisades.

– El Writing passa de tenir 3 proves a tenir-ne dues, amb 3 preguntes enlloc de 7 com fins ara. Una de les dues proves és nova i l’altra ha estat revisada.

– El Listening segueix mantenint les 4 parts, tot i que s’han canviat d’ordre i una d’elles ha estat renovada

L’Speaking també manté les 4 parts com fins ara, però la darrera part ha estat revisada

Una altra novetat important té a veure amb les qualificacions, que com en el cas de l’examen Key English Test A2, s’alinea amb els exàmens superior en quant a com es notifiquen els resultats, sent A Pass with Distintion, B Pass with Merit i C Pass.

A NOVACADÈMIA treballem perquè siguis el primer en saber les novetats i què està passant en el món dels exàmens i les certificacions oficials i de l’anglès en particular.

Per saber més sobre les novetats als exàmens A2 i B1, consulta amb un dels nostres experts, bé al nostre Centre de Formació a Caldes de Montbui o per telèfon al 629.367.401 o per mail escrivint-nos a info@novacademia.cat.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *