avatar noi testimonials

C.C Alumne de reforç de Batxillerat

“A aquestes alçades de curs necessitava un professor de veritat, expert en la matèria i que amb només 1,5 a la setmana, em  solucionés els dubtes i em donés la seguretat necessària pels exàmens globals. Moltes gràcies per ajudar-me a assolir-ho!”

avatar home testimonial

V. S Pare d’un alumne de Reforç Escolar de secundària

“Vull agrair el tracte i la dedicació que la meva filla ha rebut a NOVACADÈMIA el temps que ha estat fent classes de reforç de mates i català. No es tractava de fer deures sinó d’entendre el que no comprenia a classe i de comprovar que ara és capaç de fer-ho sola i d’aprendre a buscar la informació quan no té el professor amb ella”

avatar dona testimonial

I.R. Mare d’un alumne d’anglès acadèmic de secundària

“Estic molt contenta amb l’evolució que ha fet el meu fill i a més agraïda per la motivació que heu aconseguit que tingui i que us asseguro que era un repte molt difícil”

avatar home testimonial

J.V. Alumne adult d’anglès acadèmic

“Gràcies a NOVACADÈMIA i a la seva professionalitat he pogut després d’haver-ho fet abans en dos intents, superar l’examen del First. Coneixen bé les proves i els seus consells han estat molt pràctics a l’hora de fer l’examen”

avatar dona testimonial

S.R. Mare de dos alumnes d’anglès acadèmic d’infantil i primària

“Fins ara els meus fills havíem fet un anglès únicament basat en el joc, sense llibres ni metodologia clara. Aquest curs hem notat un gran canvi a casa, estan molt motivats i tenen moltes ganes de participar en els projectes que es fan a l’extraescolar de NOVACADÈMIA”